sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Nukkekoti harrastukseni alkoi 4 vuotta sitten, kun tuli vain sellainen kipinä ryhtyä nukkekotia rakentamaan. Alusta loppuun olen tehnyt kodin itse. Nukkekotini oli tavaran säilytys paikkana yli kolme vuotta, mutta kesällä innostus alkoi uudestaan ja nyt vähän kerrallaan rakentelen kotia. Vielä ei taloon ole tullut paljon tavaraa, mutta hiljaa hyvää tulee niinhän se sanonta sanoo. Tykkään tehdä käsillä, esim. kirjoa ja virkata, mutta tällä hetkellä osaan vaan virkata ympyrää ja toiveissa olisikin, että osaisin tehdä kotiin erillaisia mattoja, kun vain pyöreitä virkattuja. Nukkekotiharrastus vie mukana, on se niin kivaa ja kun saa uutta kotiin niin se on riemun päivä. Välillä apuna blogin ja nukkekodinkin kohentamisessa on tyttäreni.
Kuvassa nukkekotini koko komeudessaan. Alakerrassa on eteinen ja vanhempien makuuhuone, keskellä keittiö ja tytön huone ja ylhäällä lastenhuone ja olohuone sekä vintillä kylpyhuone (ja joskus tulevaisuudessa myös sauna). Korkeutta talolla on metri ja leveyttä saman verran.

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tervetuloa blogilaiseksi :) Siitä se lähtee!

Tuulia kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!

Vuokko kirjoitti...

Nukkekotisi on upea! Oli kivaa nähdä se ihan oikeasti! :)

Minna kirjoitti...

Ihanan mallinen nukketalo!

Niin siinä vaan kävi ei botokxia vielä laitettu ehkä ei olekaan varpaissa dystonomiaa oli neurologin lausunto. Nyt odotetaan vaan sitä hermo...