sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mihin aika katoaa..

Tosiaan mihin aika katoaa, kun en ole saanut aikaiseksi mitään pitkään aikaa. Päivisin hoidan kolmea koiraa (stella 5 kk ja pinja syyskussa 3 ja sasu 15 ja puol vuotta. Olis maalamista ja kutomista mattoja ehkä, kun kesä tulee ja aurinko näkyy enemmän jos saisi virtaa lisää. Pitkää aikaa ei ole tullut tehtyä juurikaan mitään. Arvonta lahjoja en oo saanut vielä kuvattua. Kiitos paljon ihanista lahjoista. Yritä saada kuvattua. Kuva ovat Kuusamon Jyrävältä tosi kaunis paikka jos Kuusamoon on menossa niin kannattaa käydä paikan pällä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia Kuusamon Karhunkierroksen maisemista. Siellä on niitä niiiin ihania portaita ja koskia.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Upeat maisemat! Ihana kuva myös alimmainen! Aina ei tarviikkaan tehdä "mitään", on niin paljon puuha ihan vain arjen pyörittämisessäkin. Välillä sitten innostuu ja tulee tehtyä kaikenlaista, vaikkapa neulottua. Ihanaa kevään jatkoa sinulle!

koruilija kirjoitti...

Ei kai aika katoa - joskus vain itse toimii "hitaalla vaihteella". Siltä ainakin minusta tuntuu. Siitä on aikaa kun olen Kuusamossa käynyt - joskus ajattelen, että ihan liian kauan. Minulla on sieltä monia mukavia muistoja ja tietenkin lumikvartsia (kiviä kun tuolloin kolkuttelin). Itse vietin aikaa rajan pinnassa kun on sieltä päin meidän sukuun naitu kaunis tumma nainen ;)

Tuta kirjoitti...

Onkin upeita luonto ja matkakuvia:-)

sain karoliinalle IA vaatteita nukkekoti iki.

Hups heijakaa onpa pitkä aika ku oon viimeksi kirjoittanut. Hengissä ollaan.💕 Sain karoliinalta ihania vaatteita nukelle Heti piti malata ...