sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Nukkekoti harrastukseni alkoi 4 vuotta sitten, kun tuli vain sellainen kipinä ryhtyä nukkekotia rakentamaan. Alusta loppuun olen tehnyt kodin itse. Nukkekotini oli tavaran säilytys paikkana yli kolme vuotta, mutta kesällä innostus alkoi uudestaan ja nyt vähän kerrallaan rakentelen kotia. Vielä ei taloon ole tullut paljon tavaraa, mutta hiljaa hyvää tulee niinhän se sanonta sanoo. Tykkään tehdä käsillä, esim. kirjoa ja virkata, mutta tällä hetkellä osaan vaan virkata ympyrää ja toiveissa olisikin, että osaisin tehdä kotiin erillaisia mattoja, kun vain pyöreitä virkattuja. Nukkekotiharrastus vie mukana, on se niin kivaa ja kun saa uutta kotiin niin se on riemun päivä. Välillä apuna blogin ja nukkekodinkin kohentamisessa on tyttäreni.
Kuvassa nukkekotini koko komeudessaan. Alakerrassa on eteinen ja vanhempien makuuhuone, keskellä keittiö ja tytön huone ja ylhäällä lastenhuone ja olohuone sekä vintillä kylpyhuone (ja joskus tulevaisuudessa myös sauna). Korkeutta talolla on metri ja leveyttä saman verran.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa blogilaiseksi :) Siitä se lähtee!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!

Vuokko kirjoitti...

Nukkekotisi on upea! Oli kivaa nähdä se ihan oikeasti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan mallinen nukketalo!

sain karoliinalle IA vaatteita nukkekoti iki.

Hups heijakaa onpa pitkä aika ku oon viimeksi kirjoittanut. Hengissä ollaan.💕 Sain karoliinalta ihania vaatteita nukelle Heti piti malata ...