sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Terveiset Kuusamosta.

Mökki paikka on aika hyvä tänä kesänä ei ole pahemmin itikat vaivaneet onneksi mökillä tulee aika usein. Kuuli, että jossain paikassa jossa ei tuule on kamalasti itikoita. Muistan kaukaisia kesiä, kun tällä oli tosi paljon itikoita ulkona ei pystynyt juurikaan olemaan ja jos pysty niin piti olla melkein hupussa, kun itikat iski heti kimpuu. Tänä kesän onneksi ei ole ollut paarmoja paljon eikä ampiaisia. Viime kesänä niitä riitti riesaksi asti.
Viikon vietin ihanassa Kuusamossa tätä mökki tietä pitkin haimme lähteeltä ihanan raikasta vettä. En tiedä onko moni juonut suoraan lähteestä haettua vettä, mutta ihanan raikasta ja hyvän makusta se on. Tämän lähtee serkkuni löysi ihan sattumalta. Ja meille se on ollut korvaamaton, kun mökillä ei ole sähköjä eikä vettä tule.

Tämä kuva on otettu laiturilta eikö olekin kaunis maisema peili tyyni järvi. Tässä me soutelemme ja nautimme Kuusamon kesästä :).

1 kommentti:

MAIJA kirjoitti...

Ihanat on maisemat.Kyllä kelpaa lomailla.Mulla alkaa viimeinen lomaviikko.
Toivottavasti lääkitys sulle sopiva että pääset niinsanottuun normaaliin rytmiin.Kokemuksesta voin sanoa että paistaa se aurinko risukasaankin.Toisinaan aikaa menee vaan kauemmin.
aurinkoa päivääsi.

Niin siinä vaan kävi ei botokxia vielä laitettu ehkä ei olekaan varpaissa dystonomiaa oli neurologin lausunto. Nyt odotetaan vaan sitä hermo...