torstai 20. elokuuta 2009

Mini innostus hukassa


Miten voi ollakkin minien teko innostus hukassa. Ei siis synny mitään uutta. Päässä olisi paljon ideoita, mutta niitä ei saa tehtyä. Ehkäpä se johtuu edelleen siitä, kun en ole vieläkään täydellisesti toipunut helikobakteeri tulehduksesta. Uusinta koe otettiin eilen, 10 päivän päästä tiedän vastauksen, onko mennyt ohi. Ehkä tämä väsymys johtuu siitä.

7 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Paranemisia sinne!!!!!

Nanna kirjoitti...

Tsemppiä Taina!
Tule seuraavalla kerralla Rouvien hölömöön seuraan niin kyllä ideoitakin alkaa syntymään, ja jos ei vieläkään synny, niin maailmaa parannetaan sitten senkin edestä :)

Anninanni kirjoitti...

Kyllä se tulee. Mullakin on, no aika usein tollasta, ja kun on koulukin niin on kiireellisempää. Kiitos Kumminkin jaksavaisesta käymisestä :)Mäkin täällä viarailen ain ehtiessäni.

Vuokko kirjoitti...

Parantelehan ihan rauhassa, kyllä se minikärpänen vielä purasee... (sen kärpäsen purasua minäkin täällä oottelen...)

askartaja kirjoitti...

Ei syytä huoleen! Vasta kun päässäkään ei enää mitään liiku on syytä olla huolissaan. Jakseluita sinne!

Lotte kirjoitti...

Tsemppiä :)

Kyllä se siitä! Varmasti inspis vielä löytyy. Mulla itsellä oli just muutama kuukausi sitten samanlinen fiilis, olis jopa halunnut tehdä vaikka mitä, mutta ei saanut tartuttua mihinkään. Ei vaan jaksanut innostua...

Toivottavasti tulehdus on ainakin hellittänyt!

Merja kirjoitti...

Ollos huoleti, kyllä silti pikkuhiljaa aina jotain syntyy. Olen samanlainen, eli ideoita on pää täynnä, mutta toteutus antaa usein odotella itseään.
Oli eka vierauli sivuillasi, kiitos ruusukimpusta.

taas on aikaa mennyt.

Hupsista heijaa onpa aikaa mennyt taaskin kun tänne palaan. 1/1 elämä on vienyt niin mukana minua. Olen sairastanut jalka kipua ja syy selvi...